Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Algemeen

Dragracing: Let's Rock 'n Roll

 IGP6258

Na een (te) lange winterslaap, begint het zo langzamerhand weer tijd te worden to "Rock 'n Roll". Ook in 2016 gaat Wild'r at Heart weer een mooi raceseizoen tegemoet. Na een fantastisch 2015, met vele hoogtepunten en een jaar dat gelukkig ook weer zonder kleerscheuren werd afgesloten, hebben we weer goede zin om er ook in 2016 een geslaagd seizoen van te maken.

Tekst: aangeleverd bericht
Foto's: Dennis Vos

Onze wagen is ontstaan uit een bizar voorval dat bij menig liefhebber bekend is. Onze passie voor het racen is in al die jaren nooit veranderd en zal ook zo sterk blijven dat we er het maximale uit willen halen. Er is in Europa, met name in de U.K., ondertussen daadwerkelijk een klasse aan het ontstaan met Nostalgia Funny Cars, en de competitie is groeiende. Om ook na 2016 te kunnen racen en hierin voorop te blijven lopen, willen we u graag de kans geven ook in onze Snelste "Hot Rod" van Nederland mee te laten delen d.m.v. sponsoring. Met exposure in binnen- en buitenland (zeker qua media) is dit zeker voor startende en lokale ondernemingen een uitgelezen kans om hierin mee te gaan.

 IGP6282

Ook zullen wij ons dit jaar weer inzetten voor het behoud van het "Dragracen in Nederland". In juli en augustus zullen we op de evenementen van de DHRA aanwezig zijn om ons kunnen te tonen en weer een mooi spektakelstuk te verzorgen op deze voor Nederlandse begrippen "unieke evenementen". Tevens staan er ook enkele evenementen in het buitenland op de agenda, zoals het immens populaire "Dragstalgia" op Santa Pod in juli en de even zo bekende "NitrOlympX" die in augustus op Hockenheim verreden zal worden. En dankzij Roltrex staat in juni de "Nostalgia Nationals" op Shakespeare Raceway als eerste evenement van dit jaar op de planning.

 IGP6265

Graag willen we onze sponsoren van het afgelopen seizoen hartelijk bedanken voor de geleverde steun. Zonder: Noviol B.V, Roltrex Cargobroker, Kendall Motoroil, Priceless Paint, MMR Malmö Motor Renovering en Gebr. Pothuizen Transport waren we in 2015 nergens geweest en was 2016 ook niet mogelijk geworden. Graag willen we met onze huidige sponsoren, en mogelijk nieuwe, een mooi 2016 seizoen neer gaan zetten, waarbij we ook gebruik gaan maken van de aanwezige social media kanalen.

 IGP6267

Op 24 mei is onze wagen voor het eerst weer gestart en we brengen u hier vanzelfsprekend van op de hoogte met beeld en geluid. Graag nodigen we u uit om ons te bezoeken tijdens de evenementen op Drachten of daarbuiten. Voor sponsoring kunt u met ons contact opnemen via het e-mail adres op de website of via onze welbekende facebookpagina.

Team Wild'r at Heart
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet