Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Algemeen

Dragracing: Chevy37 scoort in rook en licht

chevy37 presentatie 02

De Chevy '37 Pick Up truck van Reinier van Schelt en Jeremy Prince stond nu eens niet op de baan in de schijnwerpers, maar eiste de hoofdrol voor zich op te midden van rook, rockmuziek en abseilende mariniers. Het team rond Chevy37 trakteerde zijn sponsors en andere belangstellenden op zaterdag 5 maart niet alleen op een feestelijke, maar ook informatieve avond, waarbij uiteindelijk de Pick Up met zijn luidruchtige motor toch weer alle ogen en oren op zich gericht wist.


Tekst: Remco Scheelings en PR
Foto's: PR

Op het geluid van een naderende helikopter dwalen zoeklichten door de met rook gevulde ruimte. Vanaf het plafond komen twee mariniers abseilen, waarna onder de klanken van Paint It Black de contouren van Chevy37 zichtbaar worden. Op de achtergrond maakt een promotiefilm wat meer duidelijk en weerklink Thunderstruck, waarna Chevy37 weer met de vier wielen op de grond belandt en een danseres haar kunsten etaleert. Iedereen ontwaakt hardhandig uit de droom als de luidruchtige motor van de Chevy '37 Pick Up wordt gestart.

chevy37 presentatie 013

Deze fraaie show vormde de aftrap van het seizoen 2016 voor het Chevy37 Raceteam en zijn bestuurders Reinier van Schelt en Jeremy Prince. De genodigden, sponsors, potentiele sponsors en andere belangstellenden werden naast deze show op zaterdagavond 5 maart getrakteerd op een buffet en teampresentatie, terwijl de avond, hoe kan het anders, werd afgesloten met een drankje. Uiteraard werden de bestaande sponsors uitgebreid bedankt en de plannen voor 2016 toegelicht. Niet alleen wat opkomt betreft, maar ook gezien de vele positieve reacties werd het initiatief van het team om op deze wijze het seizoen in te luiden zeer op prijs gesteld.

chevy37 presentatie 04

Chevy37 Raceteam is een dragrace-team uit Naaldwijk dat sinds 2010 op de Europese circuits actief is met een uit Amerika gekochte Chevy '37 Pick Up. Bijzonder is dat de auto in twee klassen uitkomt en door twee verschillende coureurs wordt bestuurd. Reinier van Schelt neemt de Super Pro ET klasse voor zijn rekening, terwijl Jeremy Prince in de klasse Super Comp aantreedt.

Onderstaand enkele bewegende beelden van de avond


Terwijl hier het promotiefilmpje van Chevy37 kan worden bekeken.


Chevy37 is ook te volgen op facebook (chevy37.com).
Reacties
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet