Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Algemeen

Dragracing: Euro Finals en FIA-kampioenen in Speedgroup nieuwsbrief

speedgroup nwsl 12 kop

De twaalfde Speedgroup Club Europe nieuwsbrief van 2013 staat online. In deze editie een uitgebreide terugblik op de iets meer dan een week geleden verreden European Finals op Santa Pod Raceway. In deze laatste race van het FIA Europees Kampioenschap Drag Racing werd de strijd om de diverse titels definitief beslist.

Tekst: Remco Scheelings

Speedgroup Club Europe is een initiatief van Speedgroup, de drijvende kracht achter het FIA Europees Kampioenschap Drag Racing en de EDRS European Drag Racing Series. De Speedgroup Club Europe newsletter 12 van 2013 is te lezen via de volgende link: club.speedgroup.eu/newsletters/2013/edition12

Speedgroup newsletter nummer 12 staat volledig in het teken van de ontknoping van het FIA Europees Kampioenschap Drag Racing. Naast een algemene terugblik op de laatste wedstrijd van het seizoen, de European Finals op Santa Pod, ook uitgebreide verslagen per klasse. Verder een kort interview met de kampioenen van dit jaar, Thomas Nataas, Jonnie Lindberg, Jimmy Alund en Michael Gullqvist.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet