Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Algemeen

Dragracing: Nitro Nationals in Speedgroup newsletter

speedgroup nwsl8 kop

De achtste Speedgroup Club Europe nieuwsbrief van 2013 staat online. In deze editie een uitgebreid verslag van de Nitro Nationals, de derde ronde van het FIA Europees Kampioenschap Drag Racing die iets meer dan een week geleden in Finland werd verreden en waarin de Nederlander Marc Meihuizen met een overwinning in de Pro Modified klasse een hoofdrol voor zich opeiste.

Tekst: Remco Scheelings

Speedgroup Club Europe is een initiatief van Speedgroup, de drijvende kracht achter het FIA Europees Kampioenschap Drag Racing en de EDRS European Drag Racing Series. De Speedgroup Club Europe newsletter 8 van 2013 is te lezen via de volgende link: club.speedgroup.eu/newsletters/2013/edition8

In Speedgroup newsletter nummer 8 een verslag per klasse van de Finse ronde van het FIA Europees Kampioenschap Drag Racing in Alastaro. De Nederlander Marc Meihuizen eiste in Finland een hoofdrol voor zich op door de Pro Modified klasse op zijn naam te schrijven, de eerste FIA EK-zege uit zijn carrière. Verder aandacht voor Anita Mäkelä, de Finse die haar thuisrace in de Top Fuel klasse won, Kenneth Vik en het Noorse nationale motor dragrace team.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet