Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Algemeen

Dragracing: Speedgroup Club Europe Main Event-verslag staat online

speedgroup newsletter4 kop

De vierde Speedgroup Club Europe nieuwsbrief van 2013 staat online. In deze editie een uitgebreide terugblik op de Main Event, de openingswedstrijd van het FIA Europees Kampioenschap Drag Racing op de Engelse baan van Santa Pod.

Tekst: Remco Scheelings
Foto's: Remco Scheelings

Speedgroup Club Europe is een initiatief van Speedgroup, de drijvende kracht achter het FIA Europees Kampioenschap Drag Racing en de EDRS European Drag Racing Series. De Speedgroup Club Europe newsletter 4 van 2013 is te lezen via de volgende link: club.speedgroup.eu/newsletters/2013/edition4

Speedgroup newsletter nummer 4 is nagenoeg geheel gewijd aan de Main Event, de nu net iets meer dan een week geleden verreden eerste wedstrijd van het FIA Europees Kampioenschap Drag Racing. Naast een algemene terugblik ook een uitgebreid verslag per klasse. Verder speciale aandacht voor Marc Meihuizen, de Nederlandse Pro Modified-piloot die op Santa Pod in de kwalificatie zo'n snelle tijd op de klokken zette.

speedgroup newsl4 meihuizen

Daarnaast artikelen over onder andere de Deense Top Fuel-rijder Stig Neergaard en de in de Top Methanol Funny Car klasse debuterende Zweed Adam Flamholc.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet