Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Algemeen

Dragracing: Velocity Racing klaar voor Belgische primeur

scheppers.01

Het team van Velocity Racing gaat na de succesvol verlopen NitrOlympX komend weekend richting België. Op de voormalige luchtmachtbasis Brustem Airbase bij Sint-Truiden staat komend weekend de eerste Eurodrag Full Throttle Internationals op het programma en Velocity Racing is daar zeker van de partij.

Tekst: pr en Remco Scheelings
Foto’s: Remco Scheelings


Na de grotendeels verregende NitrOlympX komt voor Jan Scheppers en zijn team het extra evenement in Sint-Truiden als geroepen. Dankzij de geweldige inzet van de organisatie en het team van eXplosion moet het een mooi evenement worden en hopelijk een vierde wedstrijd voor het Open Nederlands Kampioenschap in 2011.

eurodrag_brustem

Afhankelijk van de baancondities zullen door het team de nitrous-afstellingen worden bepaald. Het team van Velocity Racing hoopt veel runs te kunnen maken en kan niet wachten om de 632ci V8 op te starten. Behalve de dragraces zijn er verschillende demo's om het publiek te vermaken. Een Nightshow met burnout contest klink als muziek in de oren van het team van de snelle bouwadviseur uit Rijsenhout, die immers zelf bekend staat om zijn ‘Freddy style’ burnouts.

Kom dus zaterdag en zondag naar de Brustem Airbase bij Sint-Truiden voor veel runs en een hoop spektakel! Alle informatie over het evenement is te vinden op de website: www.eurodrag.com
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet