Retro

Retro: Groeten van de Historic Grand Prix Zandvoort 2019 (2)

A38I5811

Collega René de Boer deed al eerder de groeten vanaf de Historic Grand Prix Zandvoort. Er was echter nog zoveel materiaal over dat we deze rubriek nog even aanvullen met de foto's van de rest van de medewerkers. Zij doen de groeten vanuit Zandvoort, met een grote glimlach van oor tot oor, met als resultaat deze luchtige terugblik op al het fraais wat voor hun lenzen kwam.

Tekst: Gerrie Hoekstra
Foto's: Niels van der Peet, Eric van den Heuvel, Erik van der Schaaff, Willem J. Staat, Co van der Gragt en Marijn en Chris Schotanus


hgp-9

Strobalen horen bij Historisch racen

6

Even voor acht uur vrijdagochtend. Een eenzame toeschouwer wacht op al het lekkers
  A38I6934

Arturo Merzario informeert wanneer hij Vettel bij Ferrari moet vervangen
  IMG 19

De echte racefans trotseerden de wind en de regen
  hgp-27

Televisie programma "Man bijt Hond" vraagt aan Alexander van der Lof hoe hij zijn dag heeft beleefd
 

Reacties

  • 1
  • 5
   
  Anonieme gebruiker 13 september 2019 07:03

  Dan nu weer even terug naar de huidige tijd AUB. Na het debacle met de kaartverkoop van de Dutch GP is in alle stilte de tweede rel alweer in volle gang. Een flinke milieu lobby groep heeft namelijk protest ingediend bij de raad van state tegen de verbouwplannen van het circuit liggend in nationaal park de kennemer duinen. Het gaat dus nog helemaal de vraag of die GP van Zandvoort er dus gaat komen. Diverse wat linkser georiënteerde kranten zetten hier terecht hun vraagtekens bij. Ben benieuwd naar de reactie van onze Jan Lammers straks.

  • 1
  • 1
   
  sven2199 13 september 2019 08:24

  Vanuit een persoonlijke oogpunt, kunnen we in Nederland wel klagen zeg, als er ook maar 1 verandering plaats vind, dan is ergens wel een beweging die het er niet mee eens.

  • 0
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 13 september 2019 10:13

  Klagen of niet als de raad van state besluit dat de verbouwingen inderdaad de duinen aantasten en of het milieu beïnvloeden dan gaat het circus gewoon niet door. Daar hebben we rechters voor in dit land.

  • 0
  • 0
   
  Racing-Fan 13 september 2019 10:58

  Of dat klagen terecht of niet terecht is zullen de meningen verdeeld zijn maar is wel gewoon een feit om rekening mee te houden. De milieulobby in NL is sterk en het zal niet de eerste keer zijn dat projecten maanden vertraging oplopen. Als je dan ook nog te maken krijgt met een strenge winter waarbij er weinig grondwerkzaamheden cq gebouwd kan worden... Ik vraag me wel eens af oo 2020 niet een jaar te vroeg is.

  • 0
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 13 september 2019 12:34

  Gelukkig hebben wer erg objectieve rechters in dit land..... Helaas is de linkse mileulobby erg machtig in dit land, waar sinds de stikstof uitspraak, elke vorm van realitetitszin ontbreekt, het wordt er niet leuker op in dit land. Ik hoop dat de GP 2020 doorgaat, maar het zal moeilijk worden

  • 0
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 13 september 2019 12:52

  De verbouwingen moeten in november van start gaan. Het Italiaanse bedrijf Dromo neemt het ontwerp voor zijn rekening. Het gaat een dubbeltje op zn kant worden. De redactie van autosport.nl houdt wijselijk de kaken op elkaar.

  • 0
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 13 september 2019 15:21

  Eerst tickets in de verkoop gooien voordat de definitieve datum bekend is en alle vergunningen zijn verleend. Dat getuigt niet van slim handelen.

  • 1
  • 0
   
  Marcel ten Caat 13 september 2019 18:46

  Ik zou zeggen kijk eens op de Facebook pagina van RacingSportiva en je weet dat de verbouwing niet pas in november van start gaat ;-)

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet