Retro

Retro: Fotografen Autosport.nl exposeren in Autotron

affiche-tentoonstelling

Komend weekend is er op de Oldtimerbeurs in het Autotron in Rosmalen een fototentoonstelling te zien van tien fotografen die actief zijn in de historische autosport. Autosport.nl is flink vertegenwoordigd, want ook onze verslaggevers/fotografen Mattijs Diepraam, Erik van der Schaaff en Willem J. Staat stellen er hun werk tentoon.

Tekst: redactie Autosport.nl
Foto's: Mattijs Diepraam, Robbert Moree

Hun foto's zitten nu nog verpakt in bubbeltjesplastic, maar eind deze week gaat die beschermingslaag eraf. Op zaterdag en zondag hangt hun werk in de bovenzaal van het Autotron, terwijl daaronder de Oldtimerbeurs gaande is.

fotos-tentoonstelling

Het thema van de beurs is '90 jaar BMW', een thema dat fotograaf en BMW-fanaat Jeroen de Laat ongetwijfeld in zijn fotokeuze voorbij zal laten komen.

Ook Robbert Moree (onder andere Youngtimer Magazine, Octane en British Cars), Maurice Volmeyer (AutoWeek Classics, Carros, Octane), Pedro Dermaux, Okko Huising, Rob Maas en Johan van de Kerkhof laten hun werk zien op de tentoonstelling.

De Oldtimerbeurs is op 10 en 11 november geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang is € 12,50, kinderen onder de 12 jaar zijn gratis (onder begeleiding van volwassenen). Deze kortingsbon levert aan de kassa een korting van € 2,50 op.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet