HARC

Retro: Groeten van de Historic Zandvoort Trophy

IMG 3901

Het was een druk weekend voor het team van Autosport.nl, met verdeeld over de hele wereld evenementen en races. Op de Nürburgring de 24 uurs-race en het WTCR, Formule 3 in Pau, European Le Mans Series in Monza, NASCAR en Indycar in de VS, de Grand Prix Historique in Monaco en natuurlijk de F2 en F1 in Barcelona. Maar ook op Zandvoort kwam je het team van Autosport.nl tegen tijdens de State of Art Historic Zandvoort Trophy, wat al jaren geldt als de seizoensopening van Historisch racen in Nederland. Hoewel de temperatuur beduidend anders was dan de week die er aan vooraf ging en het vaak behoorlijk fris was te noemen, genoten we toch volop in Zandvoort. En natuurlijk doen we weer de groeten!

Tekst en foto's: Niels van der Peet en Jan-Bart Broertjes

IMG 3899

Gratis toegang en parkeren in de paddock wanneer je met je oldtimer of youngtimer naar Zandvoort kwam. Het leverde een bont gezelschap op in de paddock.

groeten-1

In Engeland noemen ze dit een multiple pile-up


IMG 3903-2

Blijft toch gewoon leuk, zo'n Fiatje 500, zeker in de 'Italian style' uitvoering. Deze meneer was het daarmee eens.

IMG 3905

Kijken, bewonderen en heerlijk herinneringen ophalen bij deze fraaie Porsche 911.
 

Reacties

  • 0
  • 26
   
  Anonieme gebruiker 15 mei 2018 15:17

  Weer een hoop ouwe zooi dus. Snel vergeten en hop alles in werking zetten om dat Verstappen weekend wel een geslaagd evenement te maken.

  • 11
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 15 mei 2018 16:20

  Leuke reportage! Merci.

  • 0
  • 0
   
  Dirk 15 mei 2018 16:42

  Die "Ferrari" eenzitters, ik gok dat de linkse en middelste FF2000 (Van Diemen of Reynard) zijn, maar die rechtse? Wat is dat?

  • 4
  • 2
   
  Anonieme gebruiker 15 mei 2018 16:43

  Het was een mager evenement met weinig opkomst, dit resulteerde in een paddock die op zondagmiddag rond 13:00 al leegliep. Volgens 402 automotive zouden er meer dan 1000 oldtimers staan, maar dat was erg overdreven. Als het er 50 waren was het veel. De races waren wel leuk maar daar is alles mee gezegd.

  • 9
  • 1
   
  Anonieme gebruiker 15 mei 2018 22:48

  Tja, organiseren van evenementen is moeilijk. De ene keer valt het tegen, de andere keer valt het mee en de andere keer is het super. Maar gelukkig zijn er mensen die het doen. En een vraag al de negatievelingen: Wat hebben jullie al gepresteerd? Groetjes Limbo Lei

  • 2
  • 1
   
  Anonieme gebruiker 16 mei 2018 19:48

  Complimenten voor de organisatie!!! Het valt tegenwoordig niet mee om het iedereen naar zijn zin te maken. Mensen die commentaar geven doen zelf vaak niets organiseren, dus die hebben geen recht van spreken. Bedankt HARC en bedankt 402!!! Tot volgend jaar!!

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet