Goodwood

Retro: Groeten van de 75th Members' Meeting op Goodwood

zo2 1

Het is inmiddels vier jaar geleden dat de Members' Meeting op Goodwood terugkeerde. In het verleden was 't het weekend waarin veel nieuwe auto's voor het eerst aan het grote publiek werden getoond en waarin jonge rijders werden getest of voorgesteld. Nu is 't de opening van het historische raceseizoen. AUTOSPORT.NL was er zoals altijd bij.

Tekst en foto's: Erik van der Schaaff

1

Ook zonder rooksponsoren komen we er wel!

2

Omdat de konijnen en hazen een probleem vormden voor de auto's, werd er steevast in de weken voor de MM gejaagd met honden en geweren. Nu alleen nog met honden, want het jachtseizoen ligt wat later.

3

Het weer was wisselvallig. Het begon nat...

4

De teams hadden extra banden bij zich, alles hebben we gezien, behalve spijkerbanden.

5

Ik ben een beetje verlegen en houd graag mijn pyjama aan. Hoewel, deze 911 GT1 Evo hoeft zich nergens voor te schamen, mooie prestaties en bekers per dozijn reed hij binnen.

6

Toen ging de pyjama uit en het gas er op.

7

Lammers en Hezemans streden met deze Esprit. Helaas kwam de auto niet in actie, iets met een onwillige ontsteking.

8

De eerste uitvaller van het weekend, tijdens de eerste ronde van de Hailwood Trophy. Uiteraard kan het aan het startnummer liggen...

9

Volgens het team dat bij deze Alfa aanwezig was had de Dutchy 'Hiezemens' ermee gereden, maar ondanks wat googelen kan ik daar zo snel niets over vinden.

10

De paardenrennen op Ascot hebben iets met kleding en hoeden, We denken niet dat deze fan toegelaten wordt tijdens de traditionele races daar.

12

In de traditie van de Members' Meeting: een nieuwe rijder, ene Charlie Settrington, ofwel de zoon van Lord March, de man van alle Goodwood-evenementen, The House, de paardenrenbaan, het vliegveld, het circuit en grootste werkgever in de regio.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet