Groeten uit ...

ADS: Groeten uit Assen, de mooiste beelden van het Dutch Power Pack

Bitcherige racebabes, racende hondjes, een met ‘geweld’ geopend media centre en alcoholcontroles voor coureurs. Er gebeurde veel achter de schermen van het Dutch Power Pack Festival. Autosport.nl groet u vanuit Assen.

Tekst: Marc Kok
Foto’s: Gerrie Hoekstra, Chris Schotanus, Tim Böhme en Marc Kok

palmbomen_omgewaaid
Leuk! Palmbomen! Het raceteam van de Koninklijke Landmacht had ze meegenomen om de paddock in Assen een zomerse aanblik te geven. Maar de plastieken boompjes die een tropisch gevoel moesten uistralen, werden zaterdag geteisterd door regenbuien en flinke windvlagen. Gelukkig komt er na regen altijd weer zonneschijn en zouden de bomen zondag hun werk uitstekend gaan doen!

autosport.nl_bestormt_media
Op zondagochtend andere ‘tegenslag’. De vroeg aanwezige, zevenkoppige crew van autosport.nl stond al keurig om 8.55 uur te trappelen om het media centre te bestormen. De werkkamer voor journalisten zou immers om klokslag negen uur worden geopend. Toen de deur om 9.35 uur nog steeds toe was, werd het tijd voor andere ‘maatregelen’. Met vereende krachten baanden we ons een weg naar binnen......

chris_tim_perszaal
De fotografen Chris Schotanus en Tim Böhme hadden blijkbaar eerder een andere ingang gevonden, want zij waren stiekem al aan het werk. Terwijl de collega’s nog met de ‘inbraak’ bezig waren, bekeken Tim en Chris reeds hun eerste plaatjes.


hondjes_beelekemolen_in_ast
Ondertussen arriveerde ook Michael Bleekemolen. De racegoeroe uit Aerdenhout had ‘personeel’ meegenomen om zijn Aston Martin keurig in te parkeren. De drie Jack Russells van de familie Bleek blijken onlangs met succes de race-experience van Michael te hebben gevolgd en kunnen feilloos sturen.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet