Groeten uit ...

Groeten van de Benelux Open Races op Zandvoort

1 KOP van het stuk

Het zou een interessant weekend worden. De 24 uur van de Nurburgring, de Supercar Challenge met al haar series op Francorchamps en een groep Belgen met de VW Funcup en C1 en 2CV races aangevuld met het NK HTGT op Zandvoort. Spa werd vrijdagmiddag gecanceld, na urenlange zware regenbuien was een deel van de baan onbruikbaar geworden. Tijdens de 24 uursrace op de Nurburgring werd er uiteindelijk "slechts" 13 uur geracet vanwege zware regen en mist. Op Zandvoort kon gelukkig het hele programma worden afgewerkt.

Tekst en foto's: Erik van der Schaaff


3

De 2CV kennen we natuurlijk allemaal, maar herkende u bovenstaande racers zodanig.

4

Was de buitenkant al onherkenbaar, ook het overbekende roggel en gorgelgeluid was verdwenen. Er zit nog steeds een 2 cilinder boxer in het vooronder, maar nu van een BMW motorfiets.

5

We hebben de crashtender allemaal wel in actie gezien, racer achterop hijsen en terug naar het team. Echter had de organisatie een opblaasbrug over de pitlane gezet en besloot het team te kijken of de tender er wel onder door paste. Deze paste met 3 cm speling.

6

Tja, de oudere jongere krabt zich nu achter het oor. Bestaat dat merk nog, NSU is toch opgegaan in Audi? En waarom staat die naam nu op een Mercedes.
 
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet