DNRT

Groeten van het DNRT Super Raceweekend op Zandvoort

001

Op de paddocks stonden grote zuilen met de regels rondom Covid-19.

Door het uitbreken van de wereldwijde Corona crisis, lag ook ineens alles op sportgebied plat waar ook de autosport door werd getroffen. Evenementen werden afgelast en de circuits waren alleen nog onder strikte voorwaarden toegankelijk en publiek was al helemaal niet meer welkom. Gelukkig werden de regels enkele weken wat versoepeld en werd het, met inachtneming van de regels, weer mogelijk om races te organiseren waarbij zelfs publiek weer door de poorten mocht. Op Circuit Zandvoort vond afgelopen weekend het eerste grote race gebeuren plaats tijdens het driedaagse DNRT Super Raceweekend. Van vroeg in de ochtend tot laat in de middag mochten de coureurs hun speeltjes weer uitlaten. Op de baan was er vrijwel continu actie, maar ook rondom het evenement was er het nodige te zien. Reden om weer eens lekker de groeten te doen.

Tekst en foto's: Eric van den Heuvel

002

De medewerkers van Zandvoort waren er de eerste dag maar druk mee om de aanwezigen in de juiste richting te sturen om zo de anderhalve meter afstand zo goed mogelijk na te leven.


003

Op vrijdag tikte de thermometer de dertig graden aan en was een parasol geen overbodige luxe om de dik ingepakte coureurs tijdens de startopstelling nog enigszins wat bescherming tegen de zon te bieden.


004

Diverse teams hadden hun zwembadje meegenomen.

005

De ANWB was ook incognito aanwezig.


Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet