ACNN

ACNN: Een comeback van diverse rijders bij de ACNN op TT Circuit Assen

Ruben-Lohuis-op-kop-in-PTC-cup
Ruben Lohuis op kop in de PTC cup.

Zondag 4 augustus werd op het TT Circuit Assen, de zesde clubrace verreden van de ACNN. Op het zonovergoten circuit was het een weerzien met een aantal coureurs die in het verleden vooraan meestreden in de diverse cups. Het was de meervoudig kampioen uit de PTC cup Ruben Lohuis die voor een éénmalig optreden terugkeerde in de PTC cup en liet zien dat hij het winnen niet verleerd was . Hij wist beide racen op zijn naam te schrijven.

Tekst: aangeleverd bericht
Foto's: PR


Rianne-Bergman-stayfast-3 Rianne Bergman in de Statfast bolide

Een tweede opvallende comeback was van Rianne Bergman, de PTC cup kampioene. Zij startte niet in de voor haar vertrouwde PTC wagen, maar in de Stayfast bolide in de DTC 2 cup. Deze race werd door haar gebruikt om het "beast" zoals ze zelf deze mooie bolide noemde af te stellen en beter onder controle te krijgen.


Wolter-Zijlstra-in-Zilhouette
Wolter Zijlstra in actie


De laatste comeback rijder was Wolter Zijlstra, die de afgelopen jaren met wisselend succes in de Continent cup uitkwam. Ook hij vierde zijn comeback in een andere cup en startte in een de ex Mark Wieringa Zilhouette. De rondetijden die hij realiseerde logen er niet om en het lijkt dat hij zich snel in de top van het veld zal gaan melden.

De volgende clubrace van de ACNN wordt verreden op zondag 1 september op Racepark Meppen. Bij deze race komen alleen de PTC, Avenger en Peugeot206GTI cup aan de start.

Alle cups komen weer aan start op zondag 15 september op het TT circuit van Assen. De toegang tot deze evenementen zijn gratis. Voor alle uitslagen, tussenstanden en verdere info www.acnn.nl
   
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet