Groeten uit ...

VLN: Groeten van de ROWE 6 Std Ruhr Pokal Rennen

Afgelopen zaterdag vond op de Nürburgring het jaarlijkse VLN hoogtepunt plaats. Evenals vorig jaar een dubbeloverwinning voor het team van Black Falcon. We maakten een paar leuke herinneringsplaatjes die we de lezers van autosport.nl niet willen onthouden.

2019 ROWE Racing 6Hrs

Tekst en Foto's Willem J. Staat

Groeten van de ROWE 6 Std Ruhr Pokal Rennen
Bij hoofdsponsor ROWE viste men in hun eigen event voor een podiumpositie achter het net. Zoals men zelf aangaf was een vierde plek het hoogst haalbare. Voor Beitske Visser en Jörg Weidinger was een vierde plek in hun klasse een optimaal resultaat voor de gloednieuwe BMW M2 Competition. Met het ontwikkelingsproject ging men bij BMW Motorsport nog niet eens voor. Een ander BMW hoogtepunt was het in het zonnetje zetten van Nordschleife BMW legende Johannes Scheid. Vijftig jaar lang als rijder en teammanager actief. De man die velen de trucjes van de Nordschleife wist bij te brengen. Op naar de herinneringsplaatjes maar.

2019 Apotheek
De beste apotheek vind je in het nabijgelegen Adenau. Het beste recept om te genezen heet daar RACING.

2019 Max Kruse Racing
Max Kruse Racing is ook in de VLN actief.

2019 Benjamin Leuchter
Nürburgring WTCR winnaar Benjamin Leuchter lijkt geen pottenkijkende fotografen te dulden

2019 Rollator

Tja...gewoon toegang tot de pitlane op vrijdag.

2019 Love in the pitlane
Love in the Fast Lane heet zoiets.

2019 Falken crew
De goedkoopste manier om banden te testen is gewoon deelnemen aan de VLN stelt men bij Falken. Er gaan op zo'n trainingsdag dan ook heel wat setjes doorheen.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet