ACNN

ACNN Continent Cup: Optimale sfeer in de paddock, maar heftige strijd op de baan

Op zondag 4 augustus keren de ACNN coureurs weer terug op hun thuiscircuit van Assen. De gastklasse is de DRDO, die normaal uitkomen op de woensdagavond op het circuit van Zandvoort, maar nu overdag de strijd aangaan op TT Circuit Assen.

Tekst: aangeleverd bericht
Foto's: PR

Het is alweer de zesde ACNN clubrace in een serie van acht. De strijd in bijna alle cups is spannender dan ooit. Opvallend dit seizoen is de sfeer in met name de Continent cup. De strijd voor het kampioenschap is nog lang niet beslist. Er zijn zeker nog zes rijders die kampioen kunnen worden. Ondanks deze spanning is de collegialiteit in deze cup groot.


Happy family
Happy Family in de Continent cup

Zo werd het reserve motorblok van de op kampioen koers liggende team van Auke Wiegers en Daniel Meendering op het circuit Spa-Franchorchamps ter beschikking gesteld aan het GAS motorsport team van Arnold Bakker. Een ander mooi voorbeeld is dat de top tien rijders de rookie deelnemers helpen met de afstelling van de auto, waardoor deze seconden per ronde sneller gaan. De Continent rookie cup coureurs maken op deze manier grote stappen, leren veel, hetgeen de overstap volgend jaar naar de Continent cup een stuk aantrekkelijker maakt voor deze rijders.


Bent U geïnteresseerd om in de toekomst deel uit te maken van de races van de ACNN. Kom dan gerust kijken, de teams, coureurs en medewerkers van de ACNN staan U graag te woord voor het beantwoorden van al uw vragen. De toegang tot dit evenement is gratis, evenals het parkeren. Kunt U niet wachten tot zondag 4 augustus, kijk dan op www.acnn.nl


TIJDSCHEMA
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet