Groeten uit ...

De Groeten van de Pinksterraces op Zandvoort

hoofdfoto-3


Het was op zaterdag koel, kil en flink winderig op Zandvoort. Gelukkig werd het op zondag een stuk beter en genoten de gasten en toeschouwers van een lekker zonnetje. Elke serie had zijn best gedaan om een zo'n groot veld te presenteren. Helana van der Wouden zorgde voor twee grote startvelden voor de Marcel Albers Memorial Trophy en haar eigen Historic Monoposto Racing. De Engelse gasten van de FunCup UK reden hun twee races van drie uur aan het einde van de zaterdag en op de zondagochtend, om hun spullen op tijd in te laden voor de boot om niet te laat in Engeland terug te keren. De hoofdattractie van de Porsche Carrera Cup Benelux zorgde in ieder geval voor de drukste gridwalk en een eerste overwinning voor jonkie Kay van Berlo, die indruk maakte door zijn prestatie. Het is niet vreemd dat bij de Clio Cup Central Europe het aantal auto's van 33 van vorig seizoen is gereduceerd tot 20. Ook nu weer werd er schade gereden. Na zijn lekke band van zaterdag reed Sebastiaan Bleekemolen naar de winst, mede geholpen door het afstopwerk van zijn Team Bleekemolen collega Melvin de Groot. Hierbij ons sfeer overzicht van het Pinkster weekend.

Tekst: Gerrie Hoekstra
Foto's: Gerrie Hoekstra, Chris Schotanus, Willem J. Staat en Niels van der Peet

weggeblazen-doek

Op zaterdag had de harde wind vrij spel op de Formule 1 Dutch Grand Prix 2020 spandoeken.

klaprozen

Op zondag was het een stuk aangenamer.
  slapen-in-zonnetje

Tijd voor een dutje in de zon

Reacties

  • 2
  • 0
   
  Dirk 12 juni 2019 15:56

  Clio's op Zandvoort, altijd leuk! 20 auto's is leuk, maar er hadden er natuurlijk ook 10 bij gemogen.

  • 5
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 12 juni 2019 17:15

  Leuk om te lezen! Mag altijd meer!

  • 0
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 13 juni 2019 15:16

  Hoewel sommige foto's anders doen vermoeden was er helaas weer zeer weinig publiek, ondanks het aantrekkelijke programma en het zonnige weer. De hoofdtribune was nagenoeg onbezet.

  • 0
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 15 juni 2019 11:07

  A evenement onwaardig.

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet