Supercar Challenge

Groeten van de Supercar Challenge uit Magny-Cours

magny-cours

De Supercar Challenge doet elk jaar een nieuw circuit aan. De openingsrace van het nieuwe seizoen vond plaats op het uitdagende circuit van Magny-Cours. Het werd een prachtig weekend met afwisselende races, omhuld door een fijne sfeer met alleen maar behulpzame en vriendelijke mensen. Autosport.nl was ook aanwezig op het Franse voormalig Formule 1-circuit en doet de onderstaande groeten.


Tekst en foto's: Gerrie Hoekstra en Marco Antheunisse

hoofdingang

Na een reis van 9 uur, het was vreselijk druk rond Parijs, bereikten we eindelijk de plaats waar wij moesten zijn.

vrachtwagens

Alle grote vrachtwagens van de Supercar Challenge stonden al in slagorde naast elkaar op de paddock.

brandje

De Saker van Robin en Jerome Greenhalgh had een klein brandje tijdens de vrije training waardoor de kabelboom was aangetast. Over en uit voor dit ongelukkige Engelse duo.

pechvogel

Deze andere pechvogel kwam ook niet aan rijden toe.
 

Reacties

  • 3
  • 1
   
  Anonieme gebruiker 24 april 2019 12:16

  Is 23 autos niet een beetje mager voor Supercars en gt en prototype samen? Misschien door het begin van het seizoen of de rit naar Magny Cours?

  • 2
  • 0
   
  TheNextGeneration 24 april 2019 12:16

  Mooi verslag, en leuk circuit! Zou willen dat meer series voor Magny Cours kiezen in plaats van Paul Ricard. Wel jammer om te zien dat de Supercar Challenge met 19 auto's verdeeld over 3 klassen behoorlijk in aantal is afgenomen, dat gewoon echt te weinig. Hoop dat het weer bijtrekt als men op Zandvoort/Assen rijdt, maar ben bang dat versnippering door STWC/DRDO/24HSeries hier ook een grote rol in speelt.

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet