Groeten uit ...

Retro: Groeten van de Historic Grand Prix 2018 (3)

NED HGP CG-9888A

Hier onze laatste bijdrage over de succesvolle Historic Grand Prix van Zandvoort 2018. Een evenement waar wij en het publiek vrolijk van worden. Het plezier van de deelnemers op het circuit en de parade door het dorp waren aanstekelijk. Tot volgend jaar waar weer voor de achtste editie.

Tekst: Gerrie Hoekstra en Erik van der Schaaff
Foto's: Erik van der Schaaff, Willem J. Staat, Co van der Gragt, Bob van der Wolf en Gerrie Hoekstra


1

Na de regen op vrijdagochtend vroeg en de lange avond daarvoor leek de paddock 's morgens nog op een pyjama party.

2


"Slapen doe je in je bed", sprak mijn leraar boekhouden en schreef mij 100 strafregels voor. Mijn reactie, "Je kunt het dak op" viel niet in goede aarde. Maar het kan echt!

3


Sommigen drinken een biertje, anderen iets sterkers.

25

Een fraaie Tourenwagen klassieker nog in de verpakking

26

Alle kleine en grote boodschappen waren gedaan.

Reacties

    • 2
    • 0
     
    TheNextGeneration 07 september 2018 22:35

    Blijft een heerlijke rubriek dit heren! Neemt niet weg dat de HGP voor mij zijn hoogtepunt voorbij is. Het voelt als meer van hetzelfde, en als je niet heel erg gek van oude auto's bent, of deze tijd zelf hebt meegemaakt is dit evenement eigenlijk niet voor jou. Echt spannende autosport zie je niet, en de gezelligheid in de duinen is ook een beetje verdwenen. Jammer, want een paar jaar terug heb ik van dit evenement genoten. Als er een wat gevarieerder programma is (ten opzichte van de afgelopen jaren) kom ik wel weer terug. Maar ach, misschien ben ik ook wel gewoon nog niet oud genoeg!

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet