DTM

DTM: Beleef de Norisring vanuit de auto

180622 DTM RdB
AUTOSPORT.NL-redacteur René de Boer reed mee met naamgenoot René Rast

Dit weekeinde komen de DTM en het FIA EK Formule 3 in actie op de Norisring, het 2,3 kilometer korte stratencuit in Neurenberg. Vanaf morgen doen we er verslag via ons gebruikelijke liveblog, maar vanmorgen hadden we al de gelegenheid om drie ronden mee te rijden met titelverdediger René Rast in een Audi RS 5 in straatversie. We maakten er een filmpje om een beeld te geven van de Norisring vanuit rijdersperspectief, met commentaar van René Rast, die ook al even vooruitkijkt naar Zandvoort.

Tekst: René de Boer (vanuit Neurenberg, Twitter: @renedeboer)
Foto, video: Rebocar Automotive Productions


Reacties

  • 0
  • 0
   
  Dirk 22 juni 2018 16:36

  Dat kan toch elke dag, het is ten slotte een stratencircuit! ;-) Geintje natuurlijk, leuk man, hopelijk houdt Frijns alles heel en komt hij met punten terug naar Limburg.

  • 1
  • 0
   
  René de Boer 22 juni 2018 16:48

  Er waren wat teveel ongelukken met jongetjes met verlaagde Golfs en BMWs, dus sinds een aantal jaren is het rechte stuk afgezet met betonblokken. Je kunt dus geen heel rondje meer rijden, maar het is natuurlijk altijd leuk om er de omweg even te maken.

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet