Formule 3

Livestream Macau Grand Prix 2017 op Autosport.nl

161119 FIA F3 Macau Costa


Ieder jaar treden de beste Formule 3-coureurs en GT rijders aan het eind van het seizoen nog een keer tegen elkaar in het strijdperk tijdens de Macau Grand Prix, de traditionele invitatierace op het stratencircuit in de voormalige Portugese kroonkolonie. En dit jaar kunt u bijna alle actie op het stratencircuit volgen op autosport.nl. Alleen de FIA WTCC mag niet worden getoond vanwege beschermde rechten. Maar die races zijn te zien via Eurosport.NL of de Eurosport Player. Bijgaand ook het tijdschema van alle acties tijdens de 64th Macau Grand Prix. Hou er wel rekening mee dat de aangegeven tijden in Macau 7 uur later zijn dan onze tijd.TIJDSCHEMA 64th Macau Grand Prix 2017 (let op de tijden zijn 7 uur later dan in Nederland)

161119 FIA GT Macau Qualirace Startfase

Reacties

  • 7
  • 0
   
  peter kraaijeveld 15 november 2017 17:27

  Wat een geweldig plan, die livestream! Bedankt!

  • 0
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 16 november 2017 19:24

  Gerrie e.a, Goed idee, maar de zon gaat op in het (verre) oosten, dus moet het niet zijn: "Hou er wel rekening mee dat de aangegeven tijden in Macau 7 uur later zijn IN onze tijdzone." Jan van der Graaf

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet