Groeten uit ...

Groeten van het Zolder NASCAR weekend

nascar-6

De hele Amerikaanse sfeer, de animaties in de paddock, fraaie dames, mannen met baarden, emoties, veel publiek en fraaie races. Het 'American Festival' was wederom een prachtig evenement. Hierbij een sfeerimpressie van dit afgelopen weekend met foto's van Erik van der Schaaff en de fotografen van de NASCAR Whelen Euro Series.

Tekst: Erik van der Schaaff en Gerrie Hoekstra
Foto's: Erik van der Schaaff en de NASCAR Whelen Euro Series

01


Deze dikke bakken rijden in de USA vrijwel uitsluitend op ovals. Aan onze kant van de Atlantische oceaan wordt er ook gestreden op echte circuits, met linker en rechterbochten waardoor de remmen flink worden aangesproken...

5

6

2

3

...en dat geeft fraaie effecten zoals spins, vlammen, sprongen en zandhappen

E17-NascarFRZ-840

Als de rook om je hoofd is verdwenen

Reacties

  • 1
  • 0
   
  ace1 17 oktober 2017 15:44

  Volgend jaar toch eens gaan kijken in Zolder of kan je beter naar Venray gaan?

  • 1
  • 1
   
  Dirk 17 oktober 2017 16:09

  Venray heeft iets bijzonders met 20+ nascar autos en alle actie dicht bij het publiek. Zolder is ook super, maar het bij programma kan beter

  • 1
  • 0
   
  Caseykvt 17 oktober 2017 20:09

  Speedway Venray is wel gaaf hoor. Inderdaad dicht op de baan en uniek voor NL en ook Europa. Geeft een idee hoe het er op bv Daytona of Talladega aan toe gaat!

  • 1
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 19 oktober 2017 09:41

  Dirk, ben het niet met je eens. Het is een mooi afwisselend programma met races en show. Paddocks vol mooie showauto's, stands om de kids bezig te houden. Met wat zou jij het programma graag verrijkt zien? ace1, Venray als oval is grappig. Zolder is gaaf, een mooi compleet programma met verschillende raceklasses en verschilden bochten en uitzicht punten op de baan.

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet