WTCC

WTCC: Regen verhindert actie in race 2 Ningbo

171015 WTCC R2
Het was te nat om te kunnen racen

Na vier ronden achter de safety-car besloot de wedstrijdleiding de tweede WTCC-race op het Ningbo Speedpark niet van start te laten gaan, omdat de omstandigheden vanwege de zware regenval te riskant waren. Na drie ronden werd er een klassement opgemaakt, waarbij pole-sitter Néstor Girolami in de Polestar-Volvo als winnaar werd uitgeroepen, voor Honda-rijder Michelisz en Thed Björk, eveneens in een Volvo. Björk neemt daarmee de leiding in de tussenstand van het WK over, met een halve punt voorsprong op de door blessure ontbrekende Tiago Monteiro en anderhalve punt op Norbert Michelisz.

Tekst: René de Boer (Twitter: @renedeboer)
Foto: FIA WTCC

Reacties

    • 6
    • 0
     
    Anonieme gebruiker 15 oktober 2017 18:34

    Helaas na 19 weken! Zomerpauze kan het WTCC niet meer dan 1 race rijden op een baan bij iedereen onbekend hieruit blijkt weer eens dat deze klasse enkele jaren geleden een totaal verkeerde richting is opgegaan van een klasse die aantrekkelijk was voor zowel rijders als sponsers en publiek , met grote startvelden en op aantrekkelijke circuits tot een bijna onbetaalbare klasse met een kleinstartveld op onaantrekkelijke circuits . Hopelijk keert het terug naar zijn roots anders ben ik bang dat er volgend jaar geen WTCC meer rijdt en Tom Coronel zijn heil ergens anders moet gaan zoeken . ZONDE

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet