Groeten uit ...

Groeten van de ADAC GT Masters Nürburgring 2017

Afgelopen weekend vond op de Nürburgring de ADAC GT Masters plaats. Het standaard pakket dat veertien dagen geleden eveneens op Zandvoort te gast was. Met 17.000 toeschouwers kon men bij de ADAC tevreden zijn.

Tekst en Foto's Willem J. Staat


Het vaste ADAC pakket afgelopen weekend op de Nürburgring te gast. Een weekend dat door een aantal zware crashes toch wel een beetje overschaduwd werd. Ook de dubieuze beslissing van de wedstrijdleiding dat Nick Catsburg zich terug moest laten vallen schoot bij een aantal mensen in het verkeerde keelgat. Maar er waren ook wel veel leuke dingen op de achtergrond te zien. En daar is tenslotte de rubriek "Groeten Uit" voor.

2017 Grid 2
De Grid en Pitwalks zijn bij de ADAC GT Masters een doorslaand succes.

2017 Track Walk Deze fan lag zaterdagmorgen vroeg al om 08.00u voor de poort om vooral niets te missen.

2017 Markus Winkelhock
Markus Winkelhock had er zin in dit weekend!

2017 Salaquarda
Bij teamcollega Salaquarda was het duidelijk wat minder zo te zien.....

Reacties

  • 0
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 08 augustus 2017 01:10

  Ik kon het moeilijk horen zondag..... Maar waar is Van Es precies gecrasht? Hoorde dat hij over de kop was geslagen?? Heb verder een heerlijke zondag gehad! Het weer was top! In de schaduw een beetje fris..... Maar mooie wedstrijden gezien. Kon ook niks begrijpen van de beslissing van de WL om de Audi voor te laten bij de BMW?

  • 1
  • 0
   
  Willem J. Staat 08 augustus 2017 08:15

  Van Es is totaal NIET over de kop geslagen maar is bij het afbuigen van de Kurzanbindung totaal ongeremd de bandenstapels ingeslagen. Er was alleen wat schade aan de voorzijde van de auto. De organisatie heeft verder ook geen mededelingen over de gezondheidstoestand van de rijder gedaan.

  • 0
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 08 augustus 2017 13:31

  Ok! Dan heb ik het met mijn beperkte Duits verkeerd verstaan.... Hopelijk gaat het goed met hem!

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet