GT

GT: 65 deelnemers aan testdag 24 Uur van Spa

spa24

Gisteren berichtten we al over de deelname van KÜS Team75 Bernhard en Bentley Team ABT aan de 24 Uur van Spa, vandaag maakte SRO bekend dat er morgen maar liefst 65 auto's in actie zullen komen tijdens de traditionele testdag op het circuit van Spa-Francorchamps. Acht uur lang zullen de teams de gelegenheid krijgen zich voor te bereiden op de etmaalrace eind deze maand. Een handjevol deelnemers doet mee als voorbereiding op andere races.


Tekst: Marcel ten Caat (Twitter: @marceltencaat)
Foto: PR

Een van de meest opvallende namen op de deelnemerslijst is die van de Good Smile Racing & Team UKYO Mercedes-AMG GT3. Het Japanse Super GT team, bekend van de opvallende manga livery, heeft onder meer Kamui Kobayashi gecontracteerd voor Spa. Kobayashi verpulverde vorige maand tijdens de kwalificatie op Le Mans het baanrecord met een tijd van 3.14,791.

Nederlandse inbreng is er via Nick Catsburg (ROWE Racing), Indy Dontje (HTP Motorsport), Max van Splunteren (Attempto Racing) en Niek Hommerson (Spirit of Race). Naast de Blancpain GT Series Endurance Cup deelnemers, staan er ook enkele British GT, Blancpain GT Sports Club en Lamborghini Super Trofeo teams op de deelnemerslijst.

 

 

    2017_BPGT_Total_24h_Spa_-_SPA_TEST_-_Provisional_Entry_List.pdf

Reacties

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet