Groeten uit ...

Groeten uit Westmaas bij de teampresentatie 2017 van MP Motorsport

teampresentatie-mp-2017-32

MP Motorsport presenteerde gisteravond op zijn thuisbasis in Westmaas de coureurs en auto's die in 2017 voor het team gaan uitkomen in drie kampioenschappen: Formule 2, Eurocup Formule Renault 2.0 en SMP NEZ F4. AUTOSPORT.NL peilde de stemming.

Tekst en foto's: Marco Antheunisse en Mattijs Diepraam

teampresentatie-mp-2017-2

Stilte voor de storm. MP had vooraf een Dine&Greet georganiseerd waar de media uitgebreid met coureurs en teamleden konden praten

teampresentatie-mp-2017-1

Spreekstalmeester Allard Kalff geeft de eerste aanwijzingen. Telegraaf- en Autovisie-journalist Joe van Burik (bovenin blauwe shirt) luistert, Gerben Provily moet lachen. "Ik ben komend jaar hoofdmonteur voor de drie Formule Renault-auto's", vertelt Provily later. "Wouter Blokhuis gaat Formule 4 volledig onder zijn hoede nemen." Onderin verschijnt net Jordan King in beeld.

teampresentatie-mp-2017-3

De eerste gasten van de business club zijn ook verschenen.

teampresentatie-mp-2017-10

De doeken zijn nog over de auto's gespannen.

teampresentatie-mp-2017-4

Aan tafel bij Richard Verschoor en Jarno Opmeer, die nog hun opwachting moeten maken: we zien onder meer Remco Scheelings (KNAF), Louis Dekker (NOS) en Joe van Burik. Nieuw KNAF Academy-lid en F4-coureur Bent Viscaal is al aangeschoven. Red Bull-junior Neil Verhagen zien we op de rug.

teampresentatie-mp-2017-5

Verhagen schuift later samen met Louis Dekker bij ons aan.

jordan mattijs

We praten lang met Jordan King. "Ik ben echt voor de allereerste keer hier! Toen ik 2011 en 2012 voor het team reed, zaten ze nog in de verhuizing. Het thuiskomgevoel geldt dus vooral de mensen, niet voor de plek. Maar ik hou wel van Holland, hier regent het tenminste zoals thuis. Bij Racing Engineering in Spanje was 't zo droog en kaal."

Reacties

  • 0
  • 0
   
  Dirk 10 maart 2017 15:15

  Ik verwacht dat Neil Verhagen een serieuze titelkandidaat wordt in FR2.0

  • 1
  • 2
   
  ace1 10 maart 2017 17:01

  @Dirk, ik ga ervan als je voor de titel wilt gaan als coureur dan een stoeltje Josef Kaufmann Racing moet hebben zie Lando Noris vorig jaar in de FR 2.0

  • 3
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 10 maart 2017 19:29

  Wel heel mooi dat er eindelijk weer een heel groot Nederlands team is in de div. formule klassen buiten Amersfoort . Het MP mptorsportteam bestaat natuurlijk al meerdere jaren , maar goed om te zien dat ze nu ook in de formule 4 en Renault 2.0 uitkomen .

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet