Groeten uit ...

Groeten van de Formido Finaleraces op Assen

4-tcr-hoofdfoto

Formido directeur Jan van den Ham had weer voor een mooie blauwe ambiance gezorgd bij de Formido Finaleraces op Assen. Spelletjes op de paddock, een hapje en een drankje, muziek van ondermeer Jannes en Thomas Berger en mooie actie op de baan. Voor ieder wat wils. Ook fraaie actie van de stoere wagens van de TCR Benelux, waar coördinator Koen Wijckmans namens Kronos Events voor maar liefst 7 Nederlandse coureurs op de grid had gezorgd. Een prestatie om terecht fier op te zijn. Onze fotograaf Erik van der Schaaff was op Assen aanwezig en zorgde voor deze sfeer reportage.

Tekst: Gerrie Hoekstra en Erik van der Schaaff
Foto's Erik van der Schaaff

1-mist

Het leek zondagochtend wel of we in de Eifel op de Nürburgring terecht waren gekomen. Een dikke mist zorgde voor een kille atmosfeer

11-slecht-weer

De verlichting van het klassieke geweld van de NK GT & TC was dik in orde

3-melker-fans

Vader en zoon Pennings kwamen vanuit Brabant naar Assen om beide dagen hun held Nigel Melker aan te moedigen. Met succes want beide races in zijn klasse, zette hij op zijn naam

melker-lammers

Nigel Melker wint zijn race met overmacht zijn race voor teamgenoot Jan Lammers met de Jumbo Ligier LMP3

Reacties

  • 0
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 29 oktober 2016 01:20

  Foto van de ontlading van Coronel is niet met zijn zeer strak rijdende teamgenoot Michael Verhagen, maar met ' collega' Michelisz.

  • 0
  • 0
   
  Racing-Fan 29 oktober 2016 12:06

  Die #69 Ford Escort is een geweldig wagentje. Hopelijk volgend jaar meer TCR deelnemers uit Nederland. Persoonlijk zou ik het niet erg vinden als Tom Coronel deel gaat nemen aan TCR International en indien de kalender het toelaat ook aan TCR Benelux.

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet