Porsche Cups

Porsche GT3 Cup Challenge Benelux: Groeten vanaf het circuit van Assen op een doordeweekse dinsdag

Afgelopen dinsdag was op het circuit van Assen de Porsche Motorsport Experience. Op deze dag werd er naast de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux ook een groot dealer- en klantenevenement georganiseerd. Voor elk wat wils dus, we blikken even terug op deze dag.

Tekst en foto's: Chris Schotanus

porschegroet00

De gasten van deze dag werden de bekende Cup Challenge Benelux hospitality ontvangen. Zij werden daar verwelkomd door de Porsche 919, een soortgelijk exemplaar als welke onlangs de 24 uur van Le Mans won.

porschegroet01

Tientallen Porsches, van even zoveel trotse eigenaren die deze dag in hun auto konden rijden over het TT circuit van Assen.

GL5F6256

"Bandenpartner Continental zorgde deze dag niet alleen voor de goede competitie in de Cup Challenge maar gaf de bezoekers, middels een behendigheidsparcours, ook de kans om prijzen te winnen, waaronder spectaculaire hotlaps in een Porsche 918 Spyder."

porschegroet02

Er kwam zelfs een parachutist naar beneden om de start van de dag aan te kondigen.

Reacties

    • 0
    • 1
     
    Anonieme gebruiker 11 juli 2015 19:56

    Godallemachtig, acht auto's aan de start... Wat voor zin heeft deze onzin in hemelsnaam?

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet