GT

Groeten vanaf het GT4-paddock tijdens de Pinksterraces

De groeten van de Pinksterraces hebben we al gezien op autosport.nl, maar de hoofdact gedurende het weekend waren de Europese GT4's. Vanaf de Paddock van het GT4 dan ook nog een aparte groeten uit.

Tekst en foto's: Chris Schotanus

GT4pinkgroet00
Er waren weer fraaie bokalen te verdienen voor de GT4-rijders tijdens de Pinksterraces.

GT4pinkgroet02

GT4pinkgroet03
Zawotec had 2 bloedmooie KTM X-bow's GT4 meegenomen naar Zandvoort. Dat deze niet alleen erg mooi, maar ook zeer snel zijn bleek aan het eind van het weekend toen ze met de bokalen voor de 1e prijzen weer richting huis gingen.

GT4pinkgroet05
De paparazzi van het tv-programma Shownieuws kunnen de prinsen niet zo vaak meer in actie zien in Nederland. Dus als Bernhard en Pieter Christiaan van Oranje weer eens op hun thuiscircuit rijden zitten ze er bovenop.

GT4pinkgroet06
Bernhard legt ook zelf graag de dingen vast voor zijn Twitter en Facebook. Hier schiet hij een plaatje van zijn broer die dit weekend in de Sin reed.

Reacties

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet