DRDO

Groeten vanaf de DRDO-finaleraces

Het laatste DRDO-evenement van seizoen 2014 is inmiddels alweer achter de rug. Tijdens de twee avondraces stonden er maar liefst 34 auto's aan de start. Hier de laatste DRDO groeten van dit jaar.

Tekst en foto's: Chris Schotanus

drdo-okt00

Acht seconden geleden is het rode licht uitgegaan en nu denderen 34 auto's richting de Tarzanbocht. Ondanks de nachtelijke omstandigheden bleven crashes uit.



drdo-okt01

Twee autosport-herintreders, Joost Koenders (l) en Peter Koopman, reden vorige maand op Assen hun eerste race na een jarenlange afwezigheid. Afgelopen dinsdag konden ze na lange tijd ook weer op hun 'thuiscircuit' Zandvoort echt in actie komen. Met een Golf van Match Racing belanden ze ook nog op het podium in hun klasse.


drdo-okt02

Tijdens de trainingen was er nog daglicht, maar de oranje-blauwe avondlucht was na de kwalificatie verdwenen en had plaatsgemaakt voor een donkere nacht.

drdo-okt03

Om Circuit Park Zandvoort tijdens de laatste race van licht te voorzien waren er een aantal Collé lichtmasten neergezet. Deze gaven op cruciale punten op het circuit voldoende zicht.

Reacties

  • 0
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 05 november 2014 15:12

  Bekende gezichten en leuke wedstrijden. Maar waarom in vredesnaam op dinsdagavond ???

  • 9
  • 0
   
  rene oudshoorn 05 november 2014 18:16

  Sóchtends gewoon werken , na de lunch auto opladen , naar het circuit , vrijrijden , tijdtrainen , 2 x race van 50 min , na afloop gezellig een drankje drinken in de box van de organisatoren , en sávonds ga je weer naar huis met gevoel van: wat heb ik weer lekker gereden zonder gezeik , gezeur en schade !!!!, en het heeft je maar een halve werkdag gekost !!!!

  • 6
  • 0
   
  Anonieme gebruiker 05 november 2014 19:48

  Juist Rene, dat is de gedachte achter de Dutch Race Driver Organisation!

Reageer anoniem op dit bericht

Je reageert anoniem op dit bericht. Onderaan deze pagina kun je inloggen op Autosport.nl (of een account aanmaken) zodat je onder je eigen naam kunt reageren. Je kunt dan ook een eigen avatar gebruiken en je hebt direct toegang tot het Autosport.nl-forum.

Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.

Login om onder jouw naam te reageren

Registreren
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet