ATS Formel 3 Cup

Indy Dontje groeit met Lotus Junior team door naar Formule 3

indydontje-podium

Indy Dontje promoveert dit seizoen met het Lotus Junior Team naar de ATS F3 Cup. Nadat de Noord-Hollander de afgelopen twee seizoenen al voor het Duitse kampioensteam uitkwam in de ADAC Formel Masters, maakt de 21-jarige coureur uit Schoorl dit jaar de opstap naar de Formule 3. In 2014 wil de Against Cancer coureur direct meedoen om de podiumplaatsen en daarnaast zijn vizier richten op de Rookie of the Year titel!

Tekst en foto's: PR

Net als afgelopen jaar komt Dontje ook in 2014 uit in de bekende zwart-gouden kleuren van het Lotus F1 Team. Met nog acht testdagen in maart en april op verschillende circuits wil de meervoudig racewinnaar zich optimaal voorbereiden op de seizoenstart van de ATS F3 Cup eind april op het thuiscircuit van het team in Oschersleben (D). Naast het volledige seizoen in de Duitse Formule 3 zal Dontje ook aan de start staan van de Zandvoort Masters.

indydontje-p

Indy Dontje: "Ik ben trots en blij dat ik dit jaar met het Lotus Junior Team de opstap kan maken naar de Formule 3. De afgelopen jaren heb ik veel geleerd en mooie successen geboekt in de ADAC Formel Masters, waardoor ik er dan ook zeker van ben dat ik klaar ben voor deze volgende stap. Ik wil dan ook in mijn debuutjaar hoog inzetten en meedoen om de prijzen. Kortom, van mij mogen de startlichten op groen springen!"
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet