Groeten uit ...

Groeten vanaf de Trophy of the Dunes

480 sfeer 2070

Ingeklemd tussen twee grote evenementen viel de publieke belangstelling voor de Trophy of the Dunes wellicht wat tegen. De thuisblijvers kregen echter ongelijk. Alle races waren het aanzien meer dan waard, met als hoogtepunt de twee races van de British GT. Wat een geweld en wat een strijd. Wat ons betreft mag deze spectaculaire klasse weer zo snel mogelijk op Circuit Park Zandvoort terugkeren. Er gebeurde echter meer op en rond de baan. Hier een selectie van onze fotografen Chris Schotanus, Justin van Densen, Co van der Gragt en Erik van der Schaaff.

480 achtervleugel 0187

Voor de coureurs uit de Mini Challenge was het erg wennen om op Zandvoort te rijden. CPZ is niet te vergelijken met de circuits waar deze Engelse klasse verder op rijdt. Nieuwe aanpassingen en een aparte afstelling van de achtervleugel doen wellicht wonderen.

480 batman robin

Circuit Park Zandvoort was het afgelopen weekend goed beveiligd, ondanks dat er in de Burando Production Open regelmatig de Joker werd ingezet.

480 bezemmen

Na het verlaten van de baan werden er grote hoeveelheden grind over het asfalt verspreid. Reden voor de OCA om dit snel op te ruimen.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet