Diversen

Advertorial: Nankang raceservice van start

480 nankang-raceauto

Begin dit jaar heeft het bandenmerk Nankang een nieuwe semi-raceband geïntroduceerd: de NS 2-R in 120 compound. Hoewel in Azië op vele circuits al veelvuldig op Nankang wordt gereden, werd deze band in de Europese autosport nog niet gebruikt.

Tekst en foto's: PR

240 nankang-ns2-rRedenen voor Ed van Proosdij, jarenlang verantwoordelijk geweest voor Dunlop Racing in Nederland, om samen met GT Raceservice van de alom bekende Cees "Klapband", een onderzoek te doen naar de kwaliteit en de mogelijkheden voor Nankang op de Nederlandse circuits. In overleg met de importeur van Nankang, De Klok Banden, hebben zij een aantal tests laten doen op diverse circuits op o.a. BMW en VW Golf. Hieruit is gebleken dat de Nankang NS 2-R(120) een zeer geschikte band is voor trackdays en clubraces. Goede grip in combinatie met een lange levensduur en een interessante prijs, staan hiervoor garant.

Daarom heeft de importeur van Nankang vanaf heden GT Autoparts aangesteld als de officiële raceservice van zijn merk in de Benelux. Wim van der Heiden, directeur van de Klok Banden, vult aan: "GT Raceservice staat bekend om zijn vakkennis en zijn kundigheid. Ed van Proosdij heeft een jarenlange ervaring en een zeer goede naam in de autosport. Dit geeft ons vertrouwen dat zij Nankang op de diverse circuits de bekendheid helpen geven die het verdient".

De Nankang NS 2-R(120) is leverbaar in 5 maten, van 15" t/m 18". Voor meer informatie kan men bellen met de GT Raceservice, tel. 06-54717920.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet