Diversen

Racing Boulevard Paasraces (1)

Autosport.nl presenteert met Racing Boulevard een nieuwe rubriek, waarin je kunt lezen hoe het met ‘onze autosporters’ gaat. Waarom hangen er slingers in de VIP-tent van die rijder, wat doet die bekende Nederlander op het circuit en is het waar dat … Kortom, in Racing Boulevard lees je net dat nieuws dat (bijna)niet over de races gaat.

demo_daniel_de_jong_9532

Mooie demo Manor MP Motorsport

Daniel de Jong van Manor MP Motorsport verzorgde een mooie demo op Circuit Park Zandvoort met zijn Auto GP, als voorproefje op de Auto GP race tijdens de Masters op 7 juli.

andersson

Ex David Purley March wint
De naam van David Purley is tijdens de Kruidvat Gillette Paasraces even terug op Circuit Park Zandvoort. Mats Andersson staat in de Historische Monoposto’s aan de start met de March 722 met chassisnummer 10, de auto waarmee Purley in 1972 in de Formule 2 uitkwam. Andersson won de eerste race en is vast van plan om met zijn fraaie bolide terug te keren voor de Historic Grand Prix die later dit jaar op Circuit Park Zandvoort verreden wordt..


marijn-trucks

Jong fototalent maakt wereldfoto
Marijn Schotanus heeft het fototalent niet van een vreemde. De 7 jarige zoon van autosportfotograaf Chris maakte deze mooie foto van de jumpende Monstertruck op de Heineken Paddock. We gaan absoluut meer horen van dit fototalent.

cy7h6294

Lange Frans zingt tribune warm

Tijdens de middagpauze verzorgde Lange Frans een mini concert voor de hoofdtribune. Het verkleumde publiek klapte zich warm met een aantal bekende hits van de rapper.

480_bsracing_2372

Veel belangstelling voor Clio Cup
Vele sponsors en relaties waren aanwezig in de gezellige tent van BS Racing in de paddock van Circuit Park Zandvoort en genoten daar van een hapje en een drankje.

240_bokaal_0565Nieuwe Swift bokaal voor Jeffrey Rademaker
De eerste nieuwe Formido Swift bokaal werd uitgedeeld aan Jeffrey Rademaker, die David Verzijlbergen in de laatste ronde van de eerste race wist te verschalken.


cy7h5651
(Foto: Chris Schotanus)

Truckrace Battle
Enthousiaste indrukken bij de mannen van de Truckstar Battle. Trucker Wim Groteboer heeft er in ieder geval veel zin in.

480_coach_2368

Kampioen coacht talenten
De kampioen 2012 in de Clio Cup Niels Langeveld is nog op zoek naar een stoeltje in een belangrijke Europese klasse. Hij was nu naar Zandvoort gekomen als coach van Certainty rijders Eva en Paul Harkema, Alain Mossinkoff, David Verzijlbergen en Maurits Sandberg.

240_dick_2364

Jarige Dick

‘Mister MP’ Dick van der Wilt is op deze koude paaszaterdag jarig en ontmoette daar veel oude bekenden. De nu 65-jarige Dick is de drijvende kracht achter Manor MP Motorsport en komt al 40 jaar op Zandvoort. Wij van Autosport.nl wensen hem nog heel veel gezonde en actieve jaren.

Eerste code rood
Frank van Gasteren rolde zijn Swift in de vrije training op zijn zijkant. Hij was zijn wagen even kwijt in de Mastersbocht. Teambaas Davy Lemmens vond de schade wel meevallen en was alweer hard bezig om alles te herstellen. Een minder begin voor de tweede man van de Formido Swift Cup Talentenjacht. Maar we gaan zeker nog van hem horen.

480_schade_2366

Heb jij een leuk nieuwtje voor Racing Boulevard? Stuur dan een email, liefst met een foto erbij, naar info@autosport.nl en wie weet staat jouw nieuws straks ook op Autosport.nl. Ook als je alleen een tip hebt kun je een email sturen, dan zorgen onze journalisten en fotografen voor een leuk item in deze nieuwe rubriek.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet