DTM

DTM: Groeten uit Brands Hatch

Groeten_Paddock_hill_bend
Blijft toch veel mooier dan al die moderne 'Tilke-circuits': Brands Hatch, hier met de Formule Fords op weg naar Paddock Hill Bend

Afgelopen weekeinde waren we weer eens in 'Blighty' voor een autosportevenement, en dat is altijd feest. Nergens leeft het publiek meer mee, nergens staan de fans gedisciplineerder in de rij voor handtekeningen, en dan zat - behalve direct voor en tijdens de DTM-race - het weer ook nog eens behoorlijk mee. En het eten in Groot-Brittannië is ook niet zo slecht als veel mensen vaak beweren, tenminste, als je van Indiaas of Chinees houdt, en dat doen we. Inmiddels weer met het continentale vasteland onder de voeten, hier onze impressie vanuit Brands Hatch.


Tekst: René de Boer
Foto's: Willem J. Staat, Rebocar


Groeten_Mercedes_Ferry

Naar Groot-Brittannië kun je op diverse manieren: per vliegtuig, tunnel of boot. Wij kozen voor de laatste optie, en legden de reis naar en vanaf Brands Hatch af met een Mercedes-Benz C 350 Estate en de ferry van Seafrance. Bepaald geen straf. Hier onze ruime reisauto klaar voor de overtocht vanuit Calais.

helicopter_palmer

Zo kan het natuurlijk ook: dr. Jonathan Palmer, eigenaar van Brands Hatch en diverse andere Britse circuits, reist per eigen helicopter, compleet met persoonlijk registratienummer: 'JPAL'.

lonesome_cowboy_aufrecht

DTM-organisator Hans Werner Aufrecht daarentegen ging als 'ridder te voet'.

2011_aral_medewerkers

Alle DTM-teams en toeleveranciers namen hun eigen vrachtauto's mee. Hier de mannen van brandstofleverancier ARAL, die hun tankwagen mee naar het eiland brachten.

renger_telefoon

Ook Renger van der Zande kwam gewoon per auto naar Brands Hatch. Hier twittert hij dat hij goed aangekomen is!

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet