GT

Div: Groeten uit Spa

Groeten_Raiddilon
Klassiek beeld in Spa: frites, regen en de Raidillon

Dit weekeinde was het circuit van Spa-Francorchamps de plaats van handeling van de 63e editie van de 24-uursrace, de Total 24 Hours of Spa, die dit jaar voor het eerst volledig voor GT3- en GT4-auto's was uitgeschreven. De nieuwe aanpak werd een groot succes, want er stonden niet minder dan 62 auto's aan de start met een bijzonder prestigieus veld: Aston Martin, Audi, BMW, Corvette, Dodge, Ferrari, Ford, Lamborghini, Lotus, McLaren, Mercedes-Benz, Nissan, Porsche. Wat we rondom de race allemaal nog zagen.

Tekst: René de Boer
Foto's: Rebocar Automotive Productions

Groeten_Rijdersparade

De rijdersparade vond plaats in Saab 900 Cabrio's, bestuurd en beschikbaar gesteld door Belgische eigenaren. Saab heeft een lange traditie tijdens de 24 Uur van Spa en het is te hopen dat deze nog een aantal jaren mag voortduren...

Groeten_Total

Benzinemerk Total was hoofdsponsor van de race en bij Total-tankstations in heel België waren ondermeer 64.000 vrijkaarten voor de race te winnen!

Groeten_United_promo

Het United Autosports-team, waarvoor ondermeer Arie Luyendijk uitkwam, had vier dagen lang drie dames door de paddock lopen, die posters uitdeelden.

Groeten_ingang_rij

Lange rij wachtenden voor de kassa's en de ingang. Oude tijden herleefden in Spa, maar het systeem om polsbandjes met een BAR-code te moeten inscannen werkt niet echt efficiënt...

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet