24H Series

Div: Groeten uit Doebai

doebai13
Om de thuisblijvers even jaloers te maken: uitzicht vanuit het hotel

Afgelopen weekeinde vond de zesde editie van de Dunlop 24H of Dubai plaats, de eerste grote internationale lange-afstandsrace van het nieuwe jaar. In de Verenigde Arabische Emiraten was het bij een temperatuur van een graad of 25 uitstekend toeven voor alle coureurs, teamleden, fans en wie er verder nog was meegereisd. Ook AUTOSPORT.NL was ter plekke en legde het volgende vast.

Tekst: René de Boer
Foto's: Rebocar Automotive Productions


doebai14
Terwijl thuis de sneeuw nog maar nauwelijks weg is, was het voor de meeste aanwezigen in Doebai uitstekend toeven. Veel teams waren ondergebracht in het Marriott-Courtyard-hotel in de "Green Community" van Doebai. Hier een blik op het terras en het zwembad.

doebai23
Oh ja, we kwamen natuurlijk voor de race. Met zoveel teams, klassen en rijders waren er ook heel wat bekers nodig.

doebai24
Tijdens de race werd geld ingezameld voor de KWF Kankerbestrijding. Teams konden een minimale bijdrage van 1 Euro per afgelegde raceronde doneren. In totaal werd voor het goede doel een bedrag van 15.000 Euro opgehaald!

doebai16
Coureurs Ivo Breukers (links) en Wolf Nathan springen vanwege het forse bedrag voor het goede doel een gat in de lucht. Of wilden ze iets anders duidelijk maken?

doebai10
Deze twee heren van een Engels team lieten zich bij het lezen in de paddock niet storen.

doebai9
Lekker in de zon in de pitstraat. Nog eens wat anders dan bibberen tijdens de Nieuwjaarsrace.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet