DTM

DTM: Groeten uit Zandvoort

dtm_start
Altijd weer een prachtig gezicht: DTM-bolides op Zandvoort (foto: ITR Presse)

Het zit er weer op. De tiende editie van de DTM op Circuit Park Zandvoort is achter de rug, en alle betrokkenen kunnen terugkijken op een bijzonder geslaagd evenement. Goed, de DTM-race was niet de spannendste die we ooit hebben gezien, maar het aanzien zeker waard, en de aanblik van de DTM-bolides op Zandvoort blijft gewoon prachtig. Ondanks de concurrentie van tal van andere grote evenementen (Sail, Bavaria City Racing, Lowlands) was de belangstelling met 39.000 bezoekers over het weekeinde heel goed te noemen - een aantal dat zeker flink zal stijgen als we weer eens een landgenoot in een competitieve auto in de DTM hebben. Ook naast de DTM-actie op het circuit was er het nodige te zien. In een uitgebreide "Groeten uit" blikt AUTOSPORT.NL nog eens terug op het DTM-weekeinde op Circuit Park Zandvoort.


Tekst: René de Boer
Foto's: Marco Antheunisse, Willem J. Staat, René de Boer

480_persconf_top3
Hier nog eens de top drie van de race in beeld tijdens de gebruikelijke persconferentie: vlnr Paul Di Resta, winnaar Gary Paffett en Timo Scheider.

480_persconf_cameras
Via het internet-televisiekanaal www.dtm.tv en via de internationale TV-feed worden de persconferenties van de DTM altijd live in beeld gebracht.

rdb_vlaggen
Vlaggenparade voorafgaand aan de race met de Nederlandse, Duitse en Europese vlag.


rdb_tobey_wilson
Zanger Tobey Wilson vertolkte traditioneel het Nederlandse volkslied voor de start van de wedstrijd.


nederlandse_leeuw
Ook de Nederlandse leeuw ontbrak niet.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet