Benelux Racing League

BRL: Organisatie zoekt naar nieuwe datum en locatie voor raceweekend 29/30 augustus

marijn_rizla_assen

Het eerstvolgende raceweekend van de Benelux Racing League, dat gepland stond voor 29 en 30 augustus, gaat niet door. De organisatie zoekt nu naar alternatieven voor een vervangend weekeinde.

"In eerste instantie stond het raceweekend op het nieuwe circuit in Meppen gepland. Maar het circuit is helaas nog niet gereed’’, vertelt de BRL-organisatie. "Daarna zijn we uitgeweken naar TT Circuit Assen. Maar helaas heeft het circuit ons geïnformeerd dat het evenement aldaar ook geen doorgang kan vinden in verband met organisatorische problemen. Het wielerfestijn ‘La Vuelta’, oftwel de Ronde van Spanje, gaat van start in Assen. Dit heeft dusdanig grote vormen aangenomen op zaterdag 29 augustus dat het circuit op zondag niet tijdig raceklaar gemaakt kan worden.’’

Nieuwe datum prikken
De organisatie van de BRL is op dit moment druk bezig met het zoeken naar een alternatieve datum en locatie. Op dit moment worden twee mogelijke data genoemd: 4 oktober en 24 oktober. Naar alle waarschijnlijkheid zal de race dan op de Nürburgring in Duitsland gereden worden. Definitieve gegevens hierover volgen zo snel mogelijk, zo meldt men vanuit de BRL-hoek.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet