Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Diversen

Diversen: SHW roept op tot inschrijven in 2-takt klassen!

SHW staat voor de ontwikkeling van jong talent in de kartsport. Als je het ledenbestand van de afgelopen 45 jaar door kijkt zie je vele bekende namen die hun eerste meters hebben gereden op Strijen.

Tekst: PR

Om aansluiting te behouden met de internationale ontwikkelingen in de 2 takt klassen pleit SHW er voor dat zoveel als mogelijk jong talent de competitie op zoeken en daarvoor niet naar het buitenland hoeven. Vanuit deze achtergrond pleit SHW er voor dat zoveel mogelijk rijders mee strijden in onze nationale 2 takt competities welke georganiseerd worden door het NFK en de Chrono. Zeker nu de KF klassen achter blijven wijst SHW extra op de komende NFK wedstrijd waar de KF rijders hun kwalificatie voor de wereld cup in hun klassen kunnen behalen. Rijders schrijf je in voor eind mei en laat zien wat je op Strijen hebt geleerd.

Voor de jonge KF5 rijders willen we graag ruimte inrichten tijdens de Grand Prix. Meld je alstublieft aan, dan kunnen we op tijd het tijdschema aanpassen zodat jullie in een eigen race mee kunnen strijden om de prachtige bekers van SHW. Ook is er een extra aandenken voor alle deelnemers en kun je op maandag zien hoe er werd geskelterd in de vorige eeuw.

Op zondag is een speciale demonstratie die iedereen zal verrassen. Voor de jongste is er een springkussen en voor de lekkere honger heeft Hennie een speciaal Grand Prix maaltijd. Kom alle en laten we er gezellige dagen van maken met mooie, spannende en sportieve races.

www.kartbaanstrijen.nl

www.nab.nu
www.chrono.nl


Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet