Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Historic Grand Prix Zandvoort

Retro: Groeten van de Historic Grand Prix Zandvoort 2017 (2)

start-f1

Zoals aangekondigd hierbij deel twee van onze belevenissen op Circuit Zandvoort het afgelopen weekend tijdens de Historic Grand Prix. René de Boer, Gerrie Hoekstra en Erik van der Schaaff weten niet of we de eerste prachtige groeten uit van Mattijs Diepraam en aanhang kunnen overtreffen. Maar we proberen het toch.

Tekst: René de Boer, Erik van der Schaaff en Gerrie Hoekstra
Foto's: René de Boer, Erik van der Schaaf, Gerrie Hoekstra en PR

lotus-in-museum


De opstart van de Historische Grand Prix startte twee weken geleden met de expositie over het merk Lotus. Wees er snel bij. Al dit moois, verzameld door Jan-Bart Broertjes, is nog tot 1 oktober te zien. LEES MEER

rijden-straat-1

Vorige week donderdag zorgde de winnende Lotus 49 van Jim Clark weer voor kippenvelmomenten toen nieuwe eigenaar Chris MacAllister de wagen van Garage Davids weer naar het circuit reed. LEES MEER

IMG 7605

In Haarlem kwamen we al in de stemming door de reclameborden voor het evenement.

IMG 7797

De originele Rijkspolitie-Porsche uit de collectie van importeur Pon diende drie dagen lang als blikvanger op de rotonde.

IMG 7608

Leuke auto's dankzij de buitenlandse bezoekers. Wanneer zie je nou zo'n Holden 'Ute' in HSV-uitvoering?

IMG 7613

Precies toen één van de AUTOSPORT.NL-redacteuren op vrijdagmiddag aankwam, viel er een enorme hoosbui op het circuitterrein. Gelukkig waren de deelnemers aan de Triumph Competitions op dat moment op de baan, zodat hun tentjes als mogelijkheid om te schuilen dienden.

IMG 7614

De hoeveelheid regen was weliswaar flink, maar dat deze Triumph daarvan zijn roestbruine kleur kreeg, geloven we toch niet helemaal.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet