Formule 1

Formule 1: 'Constructieve gesprekken' Verstappen - Minardi kiest Baumgartner

Manager Raymond Vermeulen liet weten "constructieve gesprekken" te hebben gevoerd met zowel Minardi als Jordan over de toekomst van Jos Verstappen. Minardi liet vandaag (woensdag) echter weten dat zij een stoeltje heeft aangeboden aan Zsolt Baumgartner. Hoewel één en ander nog geformaliseerd moet worden, betekent dat effectief het einde voor Verstappen en Minardi. 

Tekst: Christiaan W. Lustig

"Constructieve gesprekken" met Minardi en Jordan
Na afloop van de gesprekken met Minardi en Jordan, gisteren en vandaag, liet Raymond Vermeulen zich niet verleiden tot een uitspraak over de toekomst van Jos Verstappen. "Het waren constructieve gesprekken," meldde Vermeulen via Verstappen.nl. "Ze bieden absoluut perspectief, maar dat hangt wel af van de sponsors. Ik verwacht eerlijk gezegd ook geen witte rook voor de kerst " ik denk dat het uiteindelijk januari wordt voordat we eruit zijn." 

Minardi biedt Zsolt Baumgartner stoeltje voor 2004
De echo's van de gesprekken met Minardi zijn echter nauwelijks verstomd of er komt geheel ander nieuws van het team. Vandaag maakte zij namelijk bekend een stoeltje te hebben aangeboden aan Zsolt Baumgartner. Hoewel de financiën nog vastgelegd moeten worden, verwacht het team dat "de zaak deze week wordt afgerond". Dat betekent effectief dat de enige optie voor Verstappen het team van Eddie Jordan is. De Ier bracht vandaag een bezoek aan het hoofdkwartier van Trust, in Dordrecht.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet