Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Formule 1

Formule 1: Verstappen spreekt deze week met Jordan en Minardi

Het Verstappen-kamp voert deze week gesprekken met Minardi en Jordan. Nu de mogelijkheden voor 2004 beperkter worden, blijkt ook Minardi nog steeds kandidaat. Dat was aan het einde van het seizoen wel anders. Echter, sinds september wordt ook met Jordan onderhandeld. Manager Raymond Vermeulen kon nog niet aangeven wanneer men uitsluitsel verwacht.

  

Tekst: Christiaan W. Lustig
Foto: Peter van Egmond


Deze week gesprekken met Minardi en Jordan
Het is een belangrijke week als het gaat om de toekomst van Jos Verstappen. Er vinden namelijk gesprekken plaats met zowel Jordan als Minardi, aldus manager Raymond Vermeulen. Dat zijn de enige twee teams die nog stoeltjes beschikbaar hebben voor 2004. Gisteren (dinsdag) bracht het Verstappen-kamp een bezoek aan Minardi " vandaag staat Jordan op het programma. 

Minardi nog steeds kandidaat voor '04
"Het zijn gesprekken die een tijd geleden al op de agenda zijn geplaatst," zei Vermeulen op Verstappen.nl. "Tijdens het Minardi-evenement op Donington is met Paul Stoddart afgesproken om komende dinsdag weer eens bij te praten." Het technisch pakket waarover European Minardi Cosworth in 2004 beschikt, is het belangrijkste gespreksonderwerp. Ook Michel Perridon, directeur van sponsor Trust, is bij de gesprekken aanwezig. 

Sinds september met Jordan in gesprek
Over Jordan Ford liet Vermeulen weten dat de eerste serieuze gesprekken over samenwerking in het nieuwe seizoen dateren van halverwege september. "Hoever is Jordan en wat heeft het Jos te bieden? Het is niet alleen een kwestie van wat wij Jordan te bieden hebben, er moet perspectief voor beide partijen zijn." Het managementteam van Verstappen kon nog niet aangeven wanneer uitsluitsel wordt verwacht: "Misschien deze week, misschien voor de kerst en wellicht valt de beslissing pas half januari." 
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet