Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Formule 1

Formule 1: Geen Villeneuve in 2004; McLaren en Pollock spreken elkaar tegen

Ondanks alle geruchten rijdt Jacques Villeneuve volgend seizoen waarschijnlijk toch niet in Formule 1. Vorige week liet manager Craig Pollock zich ontvallen dat er met McLaren-Mercedes gesproken werd. Dat werd gisteren bevestigd door een woordvoerster van het team. Pollock deed de speculaties daaromtrent vandaag echter weer af als "ongefundeerd". 

Tekst: Christiaan W. Lustig

Villeneuve rijdt toch niet, ondanks geruchten
Het gaat er toch steeds meer op lijken dat Jacques Villeneuve in 2004 niet van de partij is in Formule 1. Dat ondanks geruchten dat de oud-Wereldkampioen komend jaar bij McLaren zou gaan testen. Vorige week zou Craig Pollock, Villeneuve's manager, daar zelf over gezegd hebben dat zijn coureur in 2004 bij McLaren aan de slag zou kunnen. Het jaar erop zou hij bij "een niet nader genoemd team" weer aan de start van Grands Prix kunnen komen. Dat werd vandaag echter weer afgedaan als "ongefundeerd". 

McLaren en Pollock spreken elkaar tegen

Een woordvoerster van West McLaren Mercedes liet gisteren weten dat er wel degelijk contact is geweest tussen het team en Jacques Villeneuve. "Wij zijn door Jacques Villeneuve benaderd om in 2004 voor ons te testen," zei zij tegenover persbureau Reuters, "maar er hebben geen noemenswaardige gesprekken plaatsgevonden." Craig Pollock vertelde het Britse tijdschrift Autosport echter: "Ik ben met niemand in gesprek. Het is zijn leven. Als hij wil doorgaan, begin ik weer met praten." Op dit moment zijn Pedro de la Rosa en Alexander Wurz testrijder bij het Brits-Duitse team, maar de laatste aast op een racezitje bij Jaguar. 
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet