Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Formula Ford

Formule Ford: Wie neemt de laatste fles champagne mee naar huis?


r1_jennifer_4124

Jong talent
Het tweede seizoen waarin in Nederland de Duratec-motor werd gebruikt leverden ook weer groot jong talent aan. Zo mochten Jeroen Mul, Jennifer van der Beek en de Deen Nils Vestergard tot nu toe al van de champagne genieten. De mix van ervaren en jonge coureurs zorgt altijd voor spannende races en dat zal dit weekend niet anders zijn.

kwal_janpaul_80325

Ervaring
Nog niet op het podium maar daar zeker wel toe in staat zijn natuurlijk Michel Florie en Jan-Paul van Dongen. Met hun jaren ervaring en bewezen snelheid horen zij natuurlijk mee te strijden om het podium en wellicht is het voor hen tijdens de Formido Finaleraces raak.

Sepp Koster gastrijder
Zoals tijdens elke race zet Geva Racing ook dit weekend een gastrijder in. Na Jeroen Bleekemolen, Allard Kalff, Rintje Ritsma, Jan Lammers, Tom Coronel en Sandor van Es is het nu de beurt aan Sepp Koster. Dertien jaar geleden werd Koster Nederlands kampioen Formule Ford, de opstap naar een carrière die hem helemaal tot aan de Champcar Atlantics in Amerika bracht. Op Zandvoort keert hij nog eenmaal terug in de klasse waarin hij het racen geleerd heeft.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet