Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Formula Ford

Formule Ford: Karters maken kans op gratis Formule Ford-test


nk1_berghem_5

Demo
Afgelopen zondag heeft voormalig Formule Ford-coureur Nelson van der Pol een korte demonstratie geven op het 1ste Chrono Rotax Max NK 2008. Zo konden de karters al even kennis maken met een racende Formule Ford.

Extra kwaliteiten
Naast de resultaten die de karters behalen tijdens de genoemde wedstrijden, is de organisatie van mening dat de deelnemers aan Kart-2-Car Challenge ook over andere kwaliteiten moeten beschikken. Heeft de karter een website en zo ja hoe ziet deze er uit? Hoe presenteert de karter zich tijdens de race-evenementen en prijsuitreikingen? En hoe gaat de rijder met de pers en publiciteit om?

nk1_berghem_3

De winnaar
De karter met in totaal het hoogste aantal punten van de gezamenlijke klassen, wint één dag gratis testen ter waarde van drieduizend euro op Circuit Park Zandvoort in een Formule Ford. De prijs wordt beschikbaar gesteld door ACS Racing (het team van Bas Kuppeveld) en de sponsors van de Challenge. De rijders die als tweede tot en met vijfde eindigen, krijgen de mogelijkheid om tegen een sterk gereduceerd bedrag een halve dag te testen op Zandvoort met een Formule Ford. Voor de best geklasseerde dame uit de Kart-2-Car Challenge 2008 ligt een gratis test van een halve dag klaar.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet