Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Diversen

Div: Kinzo naamgever Paasraces op Circuit Park Zandvoort

geva_catsburg_3492
Kinzo was in 2006 sponsor van de toenmalige Formule Ford-rijder Nick Catsburg.

Het Circuit Park Zandvoort heeft in Kinzo een nieuwe sponsor gevonden. De gereedschapfabrikant zal tijdens de komende Paasraces (22 en 24 maart 2008) naamgever zijn van het evenement. 

Tekst: Marc Kok

Kaartenactie Kinzo
Ter promotie van de Paasraces zal Kinzo een kaartenactie organiseren. Als u vanaf 1 februari bij een filiaal van de Formido, Praxis, Gamma, Intratuin, Wehkamp of Makro een elektrisch artikel van Kinzo aanschaft, krijgt u gratis een family-ticket voor de Paasraces cadeau. Dit entreebewijs geeft twee volwassenen én twee kinderen (tot 12 jaar) gratis toegang tot het duinterrein.

De actie rondom de Kinzo Paasraces is enthousiast onthaald bij de diverse verkooppartners van het merk uit Ede. Er wordt dan ook verwacht dat het evenement een groot succes zal worden.
Ook de autosportfans zullen tijdens het evenement een leuke traktatie krijgen. Speciaal voor de Paasraces zullen Kinzo grid girls worden ingezet. Zo wordt het gereedschap op een wel heel aantrekkelijke wijze gepresenteerd. In de paddock is vervolgens de mogelijkheid om met deze dames op de foto te gaan.

Programma Paasraces
Tijdens de Paasraces komen er vijf klasses uit het Dutch Powerpack in actie. Dat zijn de BMW 130i Cup, de Clio’s, Swifts, Formule Ford en de Toerwagen Diesel Cup. Wellicht zal ook de DNRT-klasse Formule Gloria worden toegevoegd aan de Paasrace-kalender. De Gloria’s willen in 2008 dolgraag een keer meedoen aan een A-evenement. Binnenkort zal CPZ het complete jaarprogramma presenteren.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet