Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Diversen

Indoor: Nieuwe CRG-MKS kart geintroduceerd bij Hezemans Eindhoven

mks_crg

Michel Vacirka, directeur van CRG Holland was met twee juweeltjes van karts naar Eindhoven afgereisd om de introductie vanuit CRG in goede banen te leiden. De prachtige CRG kart, gehomologeerd FIA/CIK chassis, overeenkomstig de wensen van de MKS organisatie aangepast, stond te glimmen in het restaurant, met smart wachtend op de eerste meters die hij op de baan zou maken.

Tekst & foto’s: PR

En niet alleen de kart, ook de genodigden stonden in de rij om de kart te proberen. De MKS mag zich in een grote belangstelling verheugen en dat bleek uit de opkomst. Diverse nieuwe teams waren gekomen om in het laatste MKS weekeinde 2007 de introductie met ons te beleven. Het animo is zelfs zo groot dat de serie voor 2008 al zo goed als vol zit, waarbij ons streven is om 20 teams te plaatsen. De kopers van een nieuwe CRG gaan voor bij plaatsing. Zoals het er nu uitziet wordt het aantal van 20 ruim gehaald en moeten we over een enkele extra plaatsen na gaan denken.

Een aantal rijders waren de gelukkige om de kart de eerste sporen te geven. De stralende uitdrukking op de gezichten zegde ons genoeg. Telkens dezelfde opmerkingen kregen we te horen “Geweldige kart, stuurt als een scheermes en wat remt hij geweldig”. Geen wonder dat de eerste bestellingen vlot werden gedaan. De CRG-MKS kart was de rest van het weekeinde het stralende middelpunt van dit laatste raceweekeinde in 2007.

Meer informatie omtrent Master Kart Series
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet