Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Diversen

Div: F1 RaceFan "Finish" 2022 vanaf aanstaande dinsdag beschikbaar!

221124 Cover Anjes Finish

Het stof van het Formule 1-seizoen 2022 is nog nauwelijks neergedaald, de teams hebben na afloop van de testdag van afgelopen dinsdag nog maar net de auto's en al het materiaal ingepakt, of het jaarboek RaceFan F1 "Finish" 2022 ligt al in de winkel en kan online worden besteld. Liefhebbers willen de nieuwste uitgave van het jaarboek van Anjès Verhey natuurlijk niet missen, al was het alleen al om de verzameling compleet te houden. Bovendien zijn de geweldige successen van Max Verstappen heerlijk om over heel wat jaren via dit boek nog eens opnieuw te beleven! Bestellingen zijn vanaf aanstaande dinsdag, 29 november, om 8.00 uur in de ochtend mogelijk via www.boekenvoordeel.nl. Direct daarna is het boek ook in de winkel verkrijgbaar.

Tekst: redactie AUTOSPORT.NL
Foto: PR

Al ruim vier decennia lang is Anjès Verhey niet weg te denken uit de wereld van de Formule 1. Toen ze begon was ze een van de weinige vrouwelijke journalisten in deze tak van sport, maar ze wist zich uitstekend staande te houden in de mannenwereld die de Formule 1 toen nog bij uitstek was. In de loop der jaren sprak ze talloze coureurs, teambazen, technici en functionarissen en bouwde zo een groot netwerk op in de paddock. Ook op AUTOSPORT.NL zijn haar bijdragen te lezen.

Die ervaringen bundelt Anjès Verhey alweer jarenlang in haar boekpublicaties, die onder de titel RaceFan F1 telkens voorafgaand aan en na afloop van elk Formule 1-seizoen verschijnen. De "Finish"-editie behelst uiteraard een terugblik op het afgelopen seizoen, heet van de naald inclusief de laatst verreden Grand Prix. Elke race wordt overzichtelijk behandeld in een apart hoofdstuk inclusief een verslag, uitslagen en WK-standen en de "top" en "flop" van de betreffende race. Daarnaast is per wedstrijd een selectie van de mooiste foto's gemaakt, die de actie en emoties op en naast de baan op indrukwekkende wijze in beeld brengen.

Dat Max Verstappen en zijn unieke succesreeks in het boek een prominente rol spelen, behoeft natuurlijk geen betoog, maar ook de andere coureurs worden bepaald niet vergeten. Zo is er ook volop aandacht voor de optredens van Nyck de Vries, die op Monza zo'n overtuigend Formule 1-racedebuut maakte en bij andere gelegenheden voor meerdere teams testte.

Omdat autosport meer omvat dan alleen Formule 1, is er ook een apart katern gewijd aan andere disciplines, waarbij de prestaties van Nederlandse coureurs extra aandacht krijgen. Zo komen competities als FIA WTCR (met Tom Coronel en Nicky Catsburg), de 24 Uur van Le Mans, de Mazda MX-5 Cup, de diverse Porsche-merkencups en de Formule E aan de orde.

Genoeg om naar uit te kijken en genoeg lees- en kijkplezier voor lange winteravonden. Bovendien is het boek met 124 pagina's twaalf pagina's dikker dan voorheen, terwijl de bekende verkoopprijs van 9,95 Euro kon worden gehandhaafd. Bestellingen online via www.boekenvoordeel.nl of bij de bekende boek- en tijdschriftenwinkels.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet