Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
GT

GT: Sterk ADAC GT Masters startveld in 2021. Acht merken Meer dan 30 Inschrijvingen

De ADAC GT Masters gaat het jaar 2021 in met al meer dan 30 inschrijvingen en acht verschillende merken. Het veld wordt uitgebreid met een comeback van Aston Martin en Honda. Het seizoen neemt tijdens het weekend van 14/16 mei een aanvang op het circuit van Oschersleben

Tekst en Foto's Willem J.Staat

2018 Schubert Honda NSX
Honda keert terug in de ADAC GT Masters!

Sterk ADAC GT Masters startveld in 2021. Acht merken Meer dan 30 Inschrijvingen
Na afloop van het seizoen begin november hebben inmiddels al tot 15 december 20 teams hun kans waargenomen en inmiddels al 33 auto's ingeschreven! Naast de deelname van Audi, BMW, Corvette, Lamborghini, Porsche, Mercedes AMG zijn ook Aston Martin en Honda vertegenwoordigd. Er staat een Honda NSX GT3 en een Aston Martin Vantage ingeschreven. De kwaliteit van de teams blijft onveranderd hoog. Het kampioenschapsteam is eveneens weer van de partij en Porsche Team Joos Sportwagentechnik stapt na een paar testdeelnames definitief in.

ADAC Sportpresident Herrmann Tomczyk: "In de afgelopen maanden hebben we in samenwerking met onze deelnemers een hoge mate van planningszekerheid gecreëerd en kunnen we nu uitkijken naar een sterk deelnemersveld. Voor het vijfde achtereenvolgende jaar hebben teams met meer dan 30 auto's zich aangemeld. Zeker in deze tijden bewijst dit dat we met ons concept op de goede weg zijn en dit is een signaal dat de serie buitengewoon aantrekkelijk is. Samen met onze nieuwe TV partner RTL Nitro kijken we uit naar een sterk Internationaal Duits GT kampioenschap.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet